Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(7 materiale)

Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë, edukimin, mësimdhënien e gjuhës e këndimit në shkollën fillore dhe të fizikës në gjimnaz.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit si dhe programin analitik të…
Citimi

Mikeli, Gaspër, “Mësuesi : Vit. 5, nr. 9-10 (1928),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/864.

Etiketat:

 
Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë, edukimin, historinë dhe mësimdhënien e gjuhës, këndimit e matematikës në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars artium…
Citimi

Mikeli, Gaspër, “Mësuesi : Vit. 5, nr. 11-12 (1928),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/865.

Etiketat: