Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(117 materiale)

Revistë me përmbajtje letrare, gjuhësore, historike, politike dhe shoqërore.
U themelua në vitin 1896.
Revista del një herë në muaj në gjuhët shqip (toskërisht dhe gegërisht)
Citimi

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Visko Babatasi, “Albania : é perkoheshmé shqip, shkruan ç’do ghe, dél ñe hére ne muaj : revue mensuelle albanaise de littérature, linguistique, histoire, sociologie : Vit. 1, nr. 4 (1897) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/554.

Etiketat:

 
Revistë me përmbajtje letrare, gjuhësore, historike, politike dhe shoqërore.
U themelua në vitin 1896.
Revista del një herë në muaj në gjuhët shqip (toskërisht dhe gegërisht)
Citimi

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Visko Babatasi, “Albania : e perkoheshmé shqip, shkron ç’do ghe, dél ña hére ne muaj : revue mensuelle albanaise de littérature, linguistique, histoire, sociologie : Vit. 1, nr. 2 (1897) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/552.

Etiketat:

 
Revistë me përmbajtje letrare, gjuhësore, historike, politike dhe shoqërore.
U themelua në vitin 1896.
Revista del një herë në muaj në gjuhët shqip (toskërisht dhe gegërisht)
Citimi

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Visko Babatasi, “Albania : e perkoheshmé shqip, shkron ç’do ghe, dél ña hére ne muaj : revue mensuelle albanaise de littérature, linguistique, histoire, sociologie : Vit. 1, nr. 1, vol. A (1897) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/551.

Etiketat:

 
Libri përmban të dhëna historike mbi luftëra Ballkanike, 1912-1913.
Perandorisë Osmane, 1288-1918.
Udhëtime dhe përshkrime.
Citimi

Durham, Edith, “The Struggle for Scutari,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/522.

Etiketat:

 
Përshkrim biografik i Marin Barletit dhe Marin Beçikemit.
Libri është një fotokopje.
Citimi

“Dissertazioni Vossiane Tomo Secondo,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/499.

Etiketat: