Materiali

 

Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 10 (1924)

Subjekti

Arsimi, edukimi, pedagogjia, mësimdhënia, gjuha shqipe

Pershkrimi

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth psikologjisë shkollore, edukimit ,higjienës dhe disiplinës në shkollë.
Revista mbyllet me disa ligje e dekrete nga Ministria e Arsimit.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
633-664, [32] f. ; 23 cm.

Upload 12. 12. 2019

Etiketa

Nuk ka etiketa per kete material.

Data

1924

Autor

-

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësija", Kristo Luarasi, Tiranë

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 10 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 21, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/810.

Pronari