Materiali

 

Reviste pedagogjike : Vit. 2, nr. 6 (1924)

Subjekti

Arsimi, edukimi, pedagogjia, mësimdhënia, gjuha shqipe

Pershkrimi

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth edukimit, pedagogjisë, filozofisë si dhe profesionalizmit të mësuesve.
Revista mbyllet me disa qarkore të Ministrisë së Arsimit.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
513-544, [32] f. ; 23 cm.

Upload 26. 11. 2019

Etiketa

Data

1924

Autor

-

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësija", Kristo Luarasi, Tiranë

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

-, “Reviste pedagogjike : Vit. 2, nr. 6 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 19, 2021, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/798.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder