Materiali

 

Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 6 (1936)

Subjekti

Revistë kulturore, kultura, qytetërimi, progresi

Pershkrimi

Në faqen e titullit edhe përmbajtaja me titujt e shkrimeve dhe autorët përkatës.

Etiketa

Koleksioni

Data

1936

Autor

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës]

Botuesi

Gaqo Evangjeli, Korçë

Formati

28 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik/Arkiv

Lloji

Revistë

Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 6 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 5, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/764.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder