Materiali

 

Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : vjeta 32, nr. 1-12

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
194 f., me il.

Etiketa

Koleksioni

Data

1922

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Zoja e Papërlyeme, Shkodër

Formati

18 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : vjeta 32, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 5, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/608.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder