Materiali

 

Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 28, nr. 1-12 (1918)

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
182 f., me il.

Etiketa

Data

1918

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

18 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 28, nr. 1-12 (1918),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 14, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/604.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder