Materiali

 

Albania 1897 - Nr 02

Subjekti

Revistë letrare gjuhësore, historike, shkencore

Pershkrimi

Revistë e përkohshme shqip, frëngjisht dhe turqisht

Etiketa

Data

1897

Autor

Botuesi

Faik Konica

Formati

25 x 18 cm

Gjuha

Gjuha: Shqip, Frëngjish, Turqisht

Identifikuesi

Lloji

Revistë

Citimi

“Albania 1897 - Nr 02,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed December 3, 2022, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/552.

Pronari