Materiali

 

Elçija i Zemers J. Krishtit : vit. 19, nr. 1-12

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Revistë e ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë me përmbajtje fetare dhe pjesa e dytë me përmbajtje kulturore. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të vjetër të veriut.

Etiketa

Data

1909

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Shtypshkroja e Zojës së Papërlyeme, Shkodër

Formati

18 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv / Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elçija i Zemers J. Krishtit : vit. 19, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/486.

Pronari