Materiali

 

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti X, Nr. 07 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore, etnografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Etiketa

Koleksioni

Data

1966

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

S.A.G.E.R. (Roma)

Formati

25cm

Gjuha

Shqip - Italisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti X, Nr. 07 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 27, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/421.

Pronari

Bep Coba