Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Përmbajtja e revistës në faqen e titullit.
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 15 (1936) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 10, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/773.

Etiketat:

 
Në faqen e parë të revistës, krahas titullit pasqyrohet përmbajtja, me autorët dhe shkrimet e tyre respektive. Shkrimet janë letrare, përkthime, filozofii, sociologji, arsim, kulturë etj.

Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 1 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 10, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/758.

Etiketat: