Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(4 materiale)

Përmbajtja në faqen e titullit. Shkrimet me tematikë historike, letrare, etike, kulturore.
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bote e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 11 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 9, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/769.

Etiketat:

 
Në faqen e titullit edhe përmbajtaja me titujt e shkrimeve dhe autorët përkatës.
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 6 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 9, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/764.

Etiketat:

 
Revista përmban: "Çështje shoqërore", "Poezi", "Nga jeta" etj.
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 5 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 9, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/763.

 
Revista përfshin rubrikat "Çashtje shoqnore", "Çështje ekonomike", "Portrete", "Shkrimtari i ri", "Nga jeta e kafshëve" etj.
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 2 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 9, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/759.

Etiketat: