Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(3 materiale)

Vëllimi II, përmban njëzet e pesë vitet e para të vetqeverisjes së shtetit.
Citimi

“Shqipnija me 1937,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/521.

Etiketat:

 
Vëllimi I, përmban njëzet e pesë vitet e para të vetqeverisjes së shtetit.
Citimi

“Shqipnija me 1937,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/520.

Etiketat:

 
Studime Albanologjike. Libri II ( Heft II ).
I. Artikuj apo shkrime për gramatikën e dialektit të toskërishtes.
II. Shembuj të gjuhës shqipe.
Libri trajton:
- Poezi popullore toske.
- Poezi gege.
- Fjale të urta dhe shprehje…
Citimi

Hann, Johan Georg (von), “Albanesische studien : Heft II : Grammatik des toskischen dialektes,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/296.

Etiketat: