Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(259 materiale)

Ky numër përmban dhjetë rubrika që i përkasin kulturës, letërsisë dhe shëndetësisë.
16 f., 24 cm
Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 1 (1918),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed December 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/792.

Etiketat:

 
Përmbajtja e revistës në faqen e titullit.
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 21 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed December 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/779.

 
Përmbajtja e revistës në faqen e titullit.
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 20 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed December 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/778.

Etiketat:

 
Përmbajtja e revistës në faqen e titullit.
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 19 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed December 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/777.

Etiketat:

 
Përmbajtja e këtij numri të revistës gjendet në faqen e titullit.
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 18 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed December 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/776.

Etiketat: