Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(53 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
182 f. : me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Krishtit : rivistë kulture fetare : vit. 54, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 6, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/630.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
386 f. : me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Jezu Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : vit. 53, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 6, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/629.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
384 f. : me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Jezu Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : vit. 52, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 6, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/628.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
128 f. : me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : vit. 51, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 6, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/627.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
402 f. : me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : rivistë kulture fetare : vit. 50, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 6, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/626.

Etiketat: