Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Numizmatika e hershme mesjetare në Shqipëri dhe vende Europiane.
Citimi

“De Nummis Regum Mysiae Seu Rasciae,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed December 4, 2022, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/498.

Etiketat: