Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Kalendari përmban:
1. Kronologjitë kryesore, të përbotëshme dhe shqiptare
2. Kalendarin e muajve...
3. Ngjarjet e vitit 1934. - Shqipëria më 1934...
4. Shtetet e botës...
5. Njoftime të përgjithshme...
144 f. : me il. ; 20 cm
Citimi

Përmbledhur nga Vasil Xhaçka, “Kalendar enciklopedik : Vit. 3 (1935),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 28, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/705.

 
Kalendar i vitit 1889. Përveç të dhënave kalendarike, jepen disa njohuri për motin, natyrën e kuriozitete të tjera. 47 faqe.
Citimi

[Mjeda, Ndre], “Miku bestar Haannamia : per senne 1889,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 28, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/450.

Etiketat: