Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(56 materiale)

Libri trajton zhvillimin e letërsisë në Shqipëri, poezinë popullore, "Lahutën e Malcis", zhvillimin historik të idesë kombëtare.
Në faqet e fundit listohet i gjithë shtypi periodik i kohës në gjuhën shqipe si dhe kalendarët.
Në…
Citimi

Cordignano S. J., Fulvio, “Epopeja komtare e popullit shqyptar,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 13, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/830.

Etiketat:

 
Kalendari përmban:
1. Kronologjitë kryesore, të përbotëshme dhe shqiptare
2. Kalendarin e muajve...
3. Ngjarjet e vitit 1934. - Shqipëria më 1934...
4. Shtetet e botës...
5. Njoftime të përgjithshme...
144 f. : me il. ; 20 cm
Citimi

Përmbledhur nga Vasil Xhaçka, “Kalendar enciklopedik : Vit. 3 (1935),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 13, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/705.

 
Revistë e përkohshme shqip, frëngjisht dhe turqisht
Citimi

“albania 1897 - Nr 08,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 13, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/557.

Etiketat:

 
Revistë e përkohshme shqip, frëngjisht dhe turqisht
Citimi

“albania 1897 - Nr 07,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 13, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/556.

Etiketat:

 
Revistë e përkohshme shqip, frëngjisht dhe turqisht
Citimi

“Albania 1897 - Nr 05,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 13, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/555.

Etiketat: