Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Lënda që trajtohet është e ndarë në katër kapituj:
Fonologjija, Morfologjija, Etimollogjija, Sindaksa

Upload 16. 06. 2015
Citimi

Sheperi, Ilia Dilo, “Gramatika dhe sindaksa e gjuhës shqipe : sidomos e toskënishtes : për shkolla të mesme,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/464.

Etiketat: