Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Udhëtime në ishujt Jonianë, në Shqipëri, Tesali, Maqedoni etj. gjatë viteve 1812 dhe 1813. Përshkrime dhe përshtypje rreth këtyre udhëtimeve.
Në fletën para faqes së titullit gjendet harta e Ishujve Jonianë.
X, 551 f.
Citimi

Holland, Henry, “Travels in the Ionian isles, Albania, Thessaly, Macedonia, &c. : during the years 1812 and 1813,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/460.

Etiketat:

 
A new edition, revised and corrected, 1858
In two volumes. - V. 1 Xi, 544f. ; V.2 Vii, 528f.
Udhëtime në Shqipëri dhe në provinca të tjera të Turqisë, botim i ri i korrigjuar më 1858. Në libër gjendet një faksimile me firmë të Ali…
Citimi

Broughton (Lord), “Travels in Albania and other provinces of Turkey in 1809 & 1810 : in two volumes,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/459.

Etiketat: