Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(7 materiale)

Ky materia është në formen e daktilografimit.
Teksti latinisht me përkthim shqip e komentim prej P. Benedikt Dema O.F.M.
Citimi

“Himnografia Liturgjike,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 28, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/502.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, historike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IX, Nr. 07 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 28, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/411.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje biografike, gjuhësore, letrare dhe në fund një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IX, Nr. 03 - 04 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 28, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/410.

Etiketat:

 
Shkrimet e këtij numri i dedikohen veprimtarisë letrare të poetit të madh arbëresh, Giuseppe Schiroi.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IX, Nr. 11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 28, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/409.

Etiketat:

 
Ky numër i dedikohet shtatëqindvjetorit të lindjes së poetit të madh botëror, Dante Alighieri. Shkrimet e këtij numri përmbajnë të dhëna biografike mbi jetën e poetit, poezi të përkthyera, këngë nga "Komedia Hyjnore" dhe në fund…

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IX, Nr. 09 - 10 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 28, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/408.

Etiketat: