Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(7 materiale)

Novela Turke
2 fl. pa num., 175f.
Citimi

La Roche - Guilhem (De), “Le grand scanderbeg,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/511.

Etiketat:

 
"Mbledhja e Balkanologëve në München", është shkrimi i parë i revistës, trajtuar nga Martin Camaj.
Shkrimet tjera janë me përmbajtje historike, gjuhësore, letrare dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VI, Nr. 11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/400.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VI, Nr. 09 - 10 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/399.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje albanologjike, letrare, gjuhësore, etnografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VI, Nr. 07 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/398.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore, histori arti dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VI, Nr. 05 - 06 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/397.

Etiketat: