Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(14 materiale)

Ky numër i revistës përmban:

"Bariu i Popullit" nga Arshi Pipa,
"Kujtime mbi Fan Nolin" nga Tony Fakiri,
"Lirika Greke"-përkthime, etj.
Citimi

Pipa, Arshi, “Kritika : e permuejshme letrare : Vit. 1, nr. 4,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 10, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/757.

Etiketat:

 
Ky numër i revistës përmban:
"Luigj Gurakuqi-vlera e tij letrare", nga Arbni; një shkrim kritik nga Selman Riza, përkthime nga "klasikët botnorë", etj.
Citimi

Pipa, Arshi, “Kritika : e permuejshme letrare : Vit. 1, nr. 3,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 10, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/755.

Etiketat:

 
Në këtë numër publikohen shkrime të Arshi Pipës, Bajron-it, Besim Qorrit, Muzafer Xhaxhit, folklor etj.
Citimi

Pipa, Arshi, “Kritika : e permuejshme letrare : Vit. 1, nr. 2,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 10, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/754.

Etiketat:

 
Përmban shkrimet:
"Shpirti kritk" nga Arshi Pipa,
"Ndre Mjedja: Juvenilja (Vaji i bylbylit)" nga Pashko Gjeçi,
"Kanga e Shemsi Pashës" nga Folklori kosovar,
"Zotit" nga Zef Serembe,
"Netë molldave" nga Mitrush Kuteli,
"Edipi Mbret -…
Citimi

Pipa, Arshi, “Kritika : e permuejshme letrare : Vit. 1, nr. 1,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 10, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/753.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
182 f. : me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Krishtit : rivistë kulture fetare : Vit. 54, nr. 1-11 (1944),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 10, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/630.

Etiketat: