Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(3 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
384 f. : me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : rivistë kulture fetare : Vit. 52, nr. 1-12 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 16, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/628.

Etiketat:

 
Numër i veçantë : në vazhdim të numravet kujtimorë të XXV vjetorit të pavarësisë kombëtare.
Përmban shkrime që i përkasin fushave : filozofi, gjuhësi, letërsi dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 12 (1940) : Numër i vetëm,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 16, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/242.

Etiketat:

 
Libri ka 30 faqe dhe përshkruan historinë e Shqipërisë, historinë e Kombsisë në bazë të gjurmimeve historike deri në Shpalljen e Pavarësisë më, 1912.
(Libri ështe i përkthyer nga gjermanishtja).

Koleksioni

Citimi

Stadtmueller, Georg, “Historija Shqiptare në pikëpamje të Kombsis si probleme gjurmimesh.,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 16, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/26.

Etiketat: