Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(5 materiale)

Visaret e Kombit. Vëllimi VIII. Përmban permbledhje vrojtimesh permbi zakonet edhe gjuhen popullore të botueme në rivisten "Leka" nder 11 vjetët e para III.
Kangë e vajtime.

Koleksioni

Citimi

“Folklorë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/532.

Etiketat:

 
Visaret e Kombit. Vëllimi VII. Libri përmban permbledhje vrojtimesh permbi zakonet edhe gjuhen popullore të botueme në rivisten "Leka" nder 11 vjetët e para II.
Nder male tona.

Koleksioni

Citimi

“Folklorë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/531.

Etiketat:

 
Visaret e Kombit. Vëllimi VI. Libri përmban permbledhje vrojtimesh permbi zakonet edhe gjuhen e popullore të botueme në rivisten "Leka" nder 11 vjetët e para I.
Zokone e doke.

Koleksioni

Citimi

“Folklorë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/530.

Etiketat:

 
Studime Historike. Premiato dalla R. Accademia d'Italia.
Citimi

Cordignano, Fulvio P. & Valentini Giuseppe P. (S. J.), “Saggio di un Regestro Storico dell'Albania,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/517.

Etiketat:

 
Konferenca e Londrës dhe problemet kufitare. Mardhëniet Italo-shqiptare. Marrëveshjet ekonomike në periudhën e viteve 1926-1939.
Citimi

Giannini, Amedeo, “L' Albania dall'indipendenza all'unione con L'Italia,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/509.

Etiketat: