Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(79 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
386 f.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : [organ i apostullimit t' Uratës] : vit. 47, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 17, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/623.

Etiketat:

 
Përmban këngë dashurie, valle e vajtime.

Koleksioni

Citimi

Gurakuqi, Karl ; Fishta, Filip , “Visaret e Kombit Vëllimi III,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 17, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/527.

Etiketat:

 
Libri përmban këngë kreshnikësh dhe legjenda, të mbledhura dhe redaktuara nga At Bernadin Palaj dhe At Donat Kurti.

Koleksioni

Citimi

“Visaret e Kombit Vëllimi II,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 17, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/526.

Etiketat:

 
Në libër bëhet fjalë për këngë trimnije dhe kreshnikësh, pjesë të folklorit të botuar. Të zgjedhura dhe të komentuara nga Prof. Karl Gurakuqi e Prof. Filip Fishta.

Koleksioni

Citimi

“Visaret e Kombit Vëllimi I,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 17, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/525.

Etiketat:

 
Vëllimi I, përmban njëzet e pesë vitet e para të vetqeverisjes së shtetit.
Citimi

“Shqipnija me 1937,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 17, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/520.

Etiketat: