Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(15 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
370 f. : me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : vit. 44, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 17, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/620.

Etiketat:

 
Artikuj morfologjik.
Citimi

Mjeda, Ndre, “Vrejtje,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 17, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/549.

Etiketat:

 
Pubblicazioni dell' "Istituto per l' Europa Orientale" Roma
Sezione albanese
Luigi M. Ugolini, Pagine di storia veneta ai tempi di Scanderbeg e dei suoi successori
P Fulvio Cordignano S. J., Un dramma storico del 1897 nell' Albania del…
Citimi

Istituto per l' Europa Orientale, “Studi albanesi : volume III - IV,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 17, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/454.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, histori, sociologji, sport, folklor, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka VI - Nr. 12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 17, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/209.

Etiketat:

 
Përmban : filozofi, histori, folklor, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka VI - Nr. 11,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 17, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/208.

Etiketat: