Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(17 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
178 f., me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : vjeta 41, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/617.

Etiketat:

 
Pubblicazioni dell' "Istituto per l' Europa Orientale" - Roma
Sezione Albanese

Giannini Amedeo : Parathënie
Bartoli Matteo : Tepricat e dialektit shqiptar në Istria.
D. Nilo Borgia : Çështja e gjuhës.
Ugolini L.M. : Zbulimet arkeologjike…

Koleksioni

Citimi

Istituto per l' Europa Orientale, “Studi albanesi : Volume I,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/360.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, histori, letërsi, folklor.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 3, nr. 12(1931),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/175.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, pedagogji, histori, etnografi, bibiliografi, folklor.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 3, nr. 11(1931),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/174.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, histori, etnografi, bibliografi, folklor.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 3, nr. 10(1931),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/173.

Etiketat: