Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(9 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
178 f., me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : vjeta 40, nr. 1-12 ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/616.

Etiketat:

 
Përshkrimi i qytetet dhe krahinave të Shqipërisë në kohën e Ahmed Zogut. Vështrim i përgjithshëm.
Citimi

Traglia, Gustavo, “L' Albania di re Zog,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/510.

Etiketat:

 
Një panoramë e përgjithshme e Shqipërisë monarkike me mbret Ahmet Zogun. Përshkrim i disa qyteteve të Shqipërisë si dhe i jetës ekonomike dhe politike të saj. Në fletën e parë gjendet një foto e mbretit Zog I. Janë 162 faqe, fletët…
Citimi

Traglia, Gustavo, “L' Albania di Re Zog,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/452.

Etiketat:

 
Libri fillon me një parathënie të autorit që mban datën 15 Janar 1926, Bukuresht dhe vazhdon me një paralajmërim të titulluar "Shkrimetari dhe filologu". Në XVII kapitujt e librit trajtohen çështje mbi gjuhën shqipe si: gjuha popullore…

Koleksioni

Citimi

Pika [Anastase Ef. Mio], “Shenime kritike permbi gjuhen,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/352.

Etiketat:

 
Përmban : kulturë, edukatë, histori, folklor, kronikë, sport.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka II - Nr. 04,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/161.

Etiketat: