Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
178 f., me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : Vit. 39, nr. 1-12 (1929) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 9, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/615.

Etiketat:

 
Përmban statutin e shoqatës L.E.K.A. ku përfshihen : emrat e themeluesve të shoqatës, akti i lejes, kryesia e shoqatës.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 1, nr. i veçantë (1929) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 9, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/157.

Etiketat: