Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(6 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
194 f., me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : vjeta 38, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/614.

Etiketat:

 
Poemë
Citimi

Mjeda, Ndre, “Lissus,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/545.

Etiketat:

 
Poemë
Citimi

Mjeda, Ndre, “Juvenilja,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/544.

 
Histori fetare
Citimi

Mjeda, Ndre, “Historija e Shejte per Shkolla të para,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/542.

 
Shqipëria Politike.
Shqipëria Shoqërore.
Shqipëria Ekonomike.
Shqipëria Historike.
Organizimi Administrativ: Prefekturat, Nenprefekturat, Krahinat, Katundet.
Citimi

Selenica, T., “Shqipria më 1927 = L'Albani en 1927,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/518.

Etiketat: