Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(3 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
194 f., me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : vjeta 35, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 17, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/611.

Etiketat:

 
Çështja Shqiptare ne politikën Italiane.
Citimi

Giannini, Amadeo, “La questione_albanese,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 17, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/507.

Etiketat:

 
Libri I - Parime letratyre
Libri II - Historija e letratyrës shqype
Citimi

Rrota, Justin, “Letratyra shqype per shkolla të mjesme,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 17, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/463.

Etiketat: