Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Revistë e ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë me përmbajtje fetare dhe pjesa e dytë me përmbajtje kulturore. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të vjetër të veriut.
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elçija i Zemers J. Krishtit : vit. 19, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/486.

Etiketat: