Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Revistë e ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë me përmbajtje fetare dhe pjesa e dytë me përmbajtje kulturore. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të vjetër të veriut.
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elcija i Zemers J. Krishtit : vit. 18, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 23, 2018, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/485.

Etiketat: