Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Ky tekst u hartua mbi baza pedagogjike duke përdorur dy alfabete dhe dy dialekte, alfabetin në dialektin e gegërishtes veriore dhe alfabetin e Stambollit.
27 f. ; 23 cm.
Lek Gruda është pseudonimi i shkrimtarit, politikanit, atdhetarit, Luigj…
Citimi

Gruda, Lek [Gurakuqi, Luigj], “Abétar i vogel shqyp mas abévét t' Bashkimit é t' Stambollit : mé trégimé n' t' dy dhialéktet,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 24, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/726.

Etiketat:

 
Revistë me përmbajtje fetare. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të veriut.
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elcija i Zemers s' Jezu Krishtit : vit. 16, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 24, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/483.

Etiketat: