Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Revistë me përmbajtje fetare. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të vjetër të veriut.
Në kopertinë: " Me testür t' Parit Fees"
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elcija i Zemers t' Jezu Krishtit : vit. 11, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 6, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/478.

Etiketat:

 
Abetarja është hartuar me alfabetin e "Shoqnisë Bashkimi". I mungon autori, vendi dhe viti i botimit. Mendohet të jetë botuar nga Shoqëria Bashkimi. Pas faqes së titullit ka të shkruar : "Cum approbatione superiorum". 41 faqe.
Citimi

-, “Abétari per shkolla filltaré t' Shcypniis : libri i pare,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 6, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/445.

Etiketat: