Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Në faqen e titullit: "Nxjerrë e dhënë mbë dritë tani herën e parë, për djem të vegjël me një të zgjedhur nga disa gjë të mirash e të fitimëshme. Mot' i dytë. 1845"
Kjo kopje gjendet e fotokopjuar dhe e transkriptuar në…
Citimi

Veqilharxhi, Naum, “Fare i ri Ëvetar Shqip për djelm nismëtorë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed December 8, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/747.

Etiketat: