Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(24 materiale)

Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Tagliarini, Franco, “Drini : revistë mujore e turizmit shqiptar : Vit. 3, nr. 11 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 25, 2022, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/899.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Tagliarini, Franco, “Drini : revistë mujore e turizmit shqiptar : Vit. 3, nr. 12 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 25, 2022, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/900.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Tagliarini, Franco, “Drini : rivista e përmuejshme e turizmit shqiptar : Vit. 3, nr. 6 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 25, 2022, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/901.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Tagliarini, Franco, “Drini : rivistë mujore e turizmit shqiptar : Vit. 3, nr. 9 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 25, 2022, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/897.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Tagliarini, Franco, “Drini : revistë mujore e turizmit shqiptar : Vit. 3, nr. 10 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 25, 2022, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/898.

Etiketat: