Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(6 materiale)

Shkrime me përmbajtje historike, gjuhësore, letrare, e drejta tradicionale shqiptare dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IV, Nr. 01 - 02 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/383.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje historike, gjuhësore, letrare, e drejta tradicionale shqiptare, historia e letersisë dhe një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IV, Nr. 03 - 04 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/384.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje etnografike, gjuhësore, letrare, arkivistike, e drejta tradicionale shqiptare dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IV, Nr. 05 - 06 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/385.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, historike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IV, Nr. 07 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/386.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, etnografike, muzikore dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IV, Nr. 09 - 10 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/387.

Etiketat: