Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(247 materiale)

Organ i Shoqërisë "Vellazenija" të Shkodrës. Revista del një herë në muaj. Drejtues të revistës Dr. Kristo Floqi, Karl Gurakuqi, redaktor Karl Gurakuqi dhe Kadri Borshi. Revista doli për herë të parë në Maj 1919. Qëllimi i revistës…

Koleksioni

Citimi

Dr. Kristo Floqi, Karl Gurakuqi, Kadri Borshi, “Agimi 1920 - nr 01,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 25, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/55.

Etiketat:

 
Organ i Shoqërisë Vellazianija të Shkodrës. Revista del një herë në muaj. Drejtues të revistës Dr. Kristo Floqi, Karl Gurakuqi, redaktor Karl Gurakuqi dhe Kadri Borshi. Revista doli për here të parë në Maj 1919 qëllimi i revistës ishe…

Koleksioni

Citimi

_, “agimi_1920_numer011.djvu,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 25, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/54.

Etiketat: