Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(365 materiale)

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth edukimit, pedagogjisë, filozofisë si dhe profesionalizmit të mësuesve.
Revista mbyllet me disa qarkore të Ministrisë së Arsimit.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një…
Citimi

-, “Reviste pedagogjike : Vit. 2, nr. 6 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/798.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth figurës e rolit të mësuesit, didaktikës dhe rëndësisë së mësimit të shkencave në shkollë.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
481-512, [32] f. ; 23…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 5 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/797.

Etiketat:

 
Ky numër përmban katërmbëdhjetë rubrika që i përkasin letërsisë, bletarisë, fesë, astronomisë dhe shëndetësisë.
Në faqen e tit. : E boton "Qarku letrar"
16 f., 24 cm.
Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 5 (1918),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/796.

Etiketat:

 
Ky numër përmban katërmbëdhjetë rubrika që i përkasin letërsisë, kulturës, astronomisë, shëndetësisë, bletarisë dhe fesë.
Në faqen e tit.: E boton "Qarku letrar"
16 f., 24 cm
Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme. Vit. 1, nr. 4 (1918),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/795.

Etiketat:

 
Ky numër përmban katërmbëdhjetë rubrika që i përkasin kulturës, letërsisë, shëndetësisë, astronomisë dhe fesë.
Në faqen e tit.: E boton "Qarku letrar".
16 f., 24 cm
Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 3 (1918),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/794.

Etiketat: