Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(687 materiale)

Ky numër përmban dymbëdhjetë rubrika që i përkasin kulturës, letërsisë, shëndetësisë dhe fesë.
Në faqen e tit.: E boton "Qarku letrar".
16 f., 24 cm.
Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 2 (1918),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 24, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/793.

Etiketat:

 
Ky numër përmban dhjetë rubrika që i përkasin kulturës, letërsisë dhe shëndetësisë.
Në faqen e tit.: E boton "Qarku letrar".
16 f., 24 cm
Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 1 (1918),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 24, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/792.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth pedagogjisë, mësimdhënies dhe edukatës morale në shkollën fillore.
Revista mbyllet me disa qarkore dhe me një prezantim të librit "Zemra" të De Amicis.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s'…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 4 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 24, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/791.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth pedagogjisë, mësimdhënies dhe edukatës morale në shkollën fillore.
Revista mbyllet me disa qarkore për arsimtarët .
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 3 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 24, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/790.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth psikologjisë së edukimit, pedagogjisë dhe mësimdhënies së gjuhës shqipe.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
385-416, [32] f. ; 23 cm.
Në faqen e…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 2 (1924) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 24, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/789.

Etiketat: