Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(40 materiale)

Gazeta doli gjatë viteve 1917 - 1918. Ishte një botim i përbashkët i Kuvenditi të Franceskanëve dhe Komandës së Trupave Austriake të vendosura në Shkodër gjatë Luftës së Parë Botërore. Në gazetë krahas trajtesave politike lajmeve…

Koleksioni

Citimi

P. Gjergj Fishta o.f.m. , “Posta e Shqypniës 1917 - 1918 - nr 016 - 020,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/119.

Etiketat:

 
Gazeta doli gjatë viteve 1917 - 1918. Ishte një botim i përbashkët i Kuvenditi të Franceskanëve dhe Komandës së Trupave Austriake të vendosura në Shkodër gjatë Luftës së Parë Botërore. Në gazetë krahas trajtesave politike lajmeve…

Koleksioni

Citimi

P. Gjergj Fishta o.f.m. , “Posta e Shqypniës 1917 - 1918 - nr 011 - 015 ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/118.

Etiketat:

 
Gazeta doli gjatë viteve 1917 - 1918. Ishte një botim i përbashkët i Kuvenditi të Franceskanëve dhe Komandës së Trupave Austriake të vendosura në Shkodër gjatë Luftës së Parë Botërore. Në gazetë krahas trajtesave politike lajmeve…

Koleksioni

Citimi

P. Gjergj Fishta o.f.m. , “Posta e Shqypniës 1917 - 1918 - nr 006 - 010,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/117.

Etiketat:

 
Gazeta doli gjatë viteve 1917 - 1918. Ishte një botim i përbashkët i Kuvenditi të Franceskanëve dhe Komandës së Trupave Austriake të vendosura në Shkodër gjatë Luftës së Parë Botërore. Në gazetë krahas trajtesave politike lajmeve…

Koleksioni

Citimi

P. Gjergj Fishta o.f.m., “Posta e Shqypniës 1917 - 1918 - nr 001 - 005,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/116.

Etiketat:

 
Libri është i ndarë në tre kapituj.
Kreu i parë: - " Mësime Morale ".
Kreu i dytë : - " Histori Natyre ".
Kreu i trete : - " Dheshkroje e Histori ".
Libri ka 138 faqe dhe është me ilustrime. Botimi i dytë.

Koleksioni

Citimi

Beltoja, Gaspër, “Libër i Tretë : për shkolla fillore të Shqypnis. ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/35.

Etiketat: