Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(704 materiale)

Në këtë numër trajtohen tri rubrika:
1. "Dituni e kulturë", 2. "Pjesa praktike", 3. "Të ndryshme".
"Botim i përmuejshëm i Drejtoris së Përgj. t' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
193-256, [64] f. ; 23 cm.
Citimi

-, “Revista pedagogjike : V. 3, nr. 7-8, (1925),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/816.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen tri rubrika:
1. "Dituni e kulturë", 2. "Pjesa praktike", 3. "Të ndryshme".
"Botim i përmuejshëm i Drejtoris së Përgj. t' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
129-192, [64] f. ; 23 cm.
Citimi

-, “Revista pedagogjike : V. 3, nr. 5-6 (1925),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/815.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen dy rubrika:
1. "Dituni e kulturë", 2. "Pjesa praktike".
"Botim i përmuejshëm i Drejtoris së Përgj. t' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
65-128, [64] f. ; 23 cm.
Citimi

-, “Revista pedagogjike : V. 3, nr. 3-4 (1925),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/814.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth psikologjisë, didaktikës së gjuhës shqipe e matematikës, disa zbulimeve botanike etj. Në faqet e fundit pasqyrohen disa qarkore e njoftime të Ministrisë së Arsimit.
"Botim i përmuejshëm i…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : V. 3, nr. 1-2 (1925),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/813.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth pedagogjisë, përceptimit përmes shqisave, stërvitjes në shkollë dhe skautizmit.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
697-728, [32] f. ; 23 cm.
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 12 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/812.

Etiketat: