Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(26 materiale)

Konferenca e Londrës dhe problemet kufitare. Mardhëniet Italo-shqiptare. Marrëveshjet ekonomike në periudhën e viteve 1926-1939.
Citimi

Giannini, Amedeo, “L' Albania dall'indipendenza all'unione con L'Italia,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 25, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/509.

Etiketat: