Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(762 materiale)

Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

-, “Drini : Vit. 1, nr. 23 (1941),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 7, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/965.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

-, “Drini : përmbledhja e parë vjetore e artikujvet të botuem në buletinin "Drini" : Vit. 1, nr. 24 (1941),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 7, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/964.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

-, “Drini : Annee 1, nr. 23 (1941),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 7, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/963.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

-, “Drini : Vit 2, nr. 22 (1941),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 7, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/962.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

-, “Drini: Vit. 1, nr. 19 (1940),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 7, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/961.

Etiketat: