Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(53 materiale)

Konsiderata historike.
Përshkrim gjeografik.
Kolonizimi sllavë.
Autorë të ndryshëm për Kosovën.
Harta.
Statistika të fshatrave të zonës së Shkupit.
Citimi

Kokalari, Hamid, “Kossovo,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/505.

Etiketat:

 
Historia e luftës së Shkodrës 1912-1913.
Citimi

Farhri, Mehmed, “Historia e luftes së Shkodrës 1912-1913,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/503.

Etiketat:

 
Përshkrim biografik i Marin Barletit dhe Marin Beçikemit.
Libri është një fotokopje.
Citimi

“Dissertazioni Vossiane Tomo Secondo,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/499.

Etiketat:

 
Përshkrimi gjeografik gjuhësor dhe kulturor.
Përshkrimi historik.
Shtesa historike.
Citimi

Sliskovic, Jakov, “Albanija i Macedonija,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/496.

Etiketat:

 
Vështrim panoramik mbi historinë e Shqipërisë nga lashtësia deri në vitin 1914.
Vështrim mbi ekonominë dhe popullsinë e Shqipërisë. Libri përmban dhe 2 harta.
Citimi

Chekrezi, Constantine A., “Albania Past And Present,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/495.

Etiketat: