Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(376 materiale)

Përmban rubrikat : Filozofi, Sociologji, Letërsi, Shkencë, Histori dhe Folklor.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XVI - Nr. 02,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/252.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen tema që i përkasin rubrikave : Sociologji, Histori, Letërsi, Shkencë dhe Kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XVI - Nr. 01,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/251.

Etiketat:

 
Vëllimi i parë : "Tagret e Shqipnisë për pamvarsi politike"
Pjesa e parë. I - Çansimi i Kombit, II - Komb, Popull, Shtet, Atdhe, III - Të drejtat e Kombit, IV - Pamvarsija politike, V - Parimi i kombsisë.
Pjesa e dytë : I - Populli…

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XV - Nr. 10-12 : Të drejtat e Shqipnis ethnike ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/250.

Etiketat:

 
Në këto revista perfshihen rubrikat : filozofi, albanologji, letërsi, histori, folklor, bibliografi, edukatë, shkencë dhe kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XV - Nr. 08-09,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/249.

Etiketat:

 
Shkrimet e këtij numri i përkasin fushave : sociologji, gjuhësi, histori, folklor, letërsi, etnografi, dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata : L.E.K.A., “Leka XV - Nr. 07,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/248.

Etiketat: