Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(56 materiale)

Libri përmban të dhëna historike mbi luftëra Ballkanike, 1912-1913.
Perandorisë Osmane, 1288-1918.
Udhëtime dhe përshkrime.
Citimi

Durham, Edith, “The Struggle for Scutari,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/522.

Etiketat:

 
Shqipëria Politike.
Shqipëria Shoqërore.
Shqipëria Ekonomike.
Shqipëria Historike.
Organizimi Administrativ: Prefekturat, Nenprefekturat, Krahinat, Katundet.
Citimi

Selenica, T., “Shqipria më 1927 = L'Albani en 1927,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/518.

Etiketat:

 
Studime Historike. Premiato dalla R. Accademia d'Italia.
Citimi

Cordignano, Fulvio P. & Valentini Giuseppe P. (S. J.), “Saggio di un Regestro Storico dell'Albania,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/517.

Etiketat:

 
Libri në kseroks në 10 tuba.
Citimi

Buzuku, Gjon, “Meshari,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/513.

Etiketat:

 
Përshkrimi i qytetet dhe krahinave të Shqipërisë në kohën e Ahmed Zogut. Vështrim i përgjithshëm.
Citimi

Traglia, Gustavo, “L' Albania di re Zog,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/510.

Etiketat: