Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(11 materiale)

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth autoritetit të mësuesit, mësimdhënies në aritmetikë, luftës kundër malaries si dhe një numër qarkoresh nga Ministria e Arsimit dhe Ministria e Financave.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s'…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 11 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 6, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/811.

Etiketat: